fbpx

Un clasament al celor șapte cele mai bune șampoane pentru părul gras

Părul nu este distractiv. Știm asta. De la rădăcini uleioase (le înțelegem prea bine) până la frustrarea care vine cu șamponarea lui în fiecare zi. Sau…să nu mai vorbim despre panica instaurată când șamponul uscat este pe cale să se termine.. Dacă tot ai ajuns pe această pagină, sunt șanse să știi exact despre ce vorbim. Deci, sperăm că următoarele 7 locuri îți vor aduce o mică ușurare din coșmarul de păr umed pe care o trăiești … Da, s-au testat și revăzut cele mai eficiente șampoane pentru părul gras, de la curățarea de zi cu zi până la șamponul complet de dezintoxicare.

1. Cel mai bun șampon pentru părul gras: Șampon Moody Cow
Dacă părul este predispus la îngrășare, dar nu îți place să încerci oricare dintre formulele intense de detoxifiere, șamponul Cowshed’s Moody Cow este cel mai bun pentru a începe. Forma delicată curăță eficient sebumul, fără a fi prea aspru pentru păr. El conține o formulă cu ingrediente naturale, cum ar fi miere de manuka, petitgrain și extract de scorțișoară, deci nu numai că echilibrează pentru un scalp uleios, dar este, de asemenea, hrănitor. De-a lungul timpului, ar trebui să ajute la reglarea producției de sebum, ceea ce înseamnă că părul nu va mai deveni așa de gras, prea rapid.

2. Cel mai bun șampon pentru părul gras: Sachajuan Normalizing Shampoo
În cazul în care n-ai putea ghici din etichetă, formula lui Sachajuan a fost concepută pentru a „normaliza” părul. Ceea ce este doar o modalitate fantezistă de a spune că curăță orice sebum sau murdărie de pe scalp și rădăcini, în timp ce, de asemenea, este liniștitor pentru cei cu senzații de uscăciune și sensibilitate a podoabei capilare. Formula conține acid salicilic care este capabil să dizolve celulele moarte și să lupte împotriva mătreții, în timp ce uleiul de rozmarin și mentolul acționează pentru a calma scalpul iritat. Formulă echilibrată înseamnă că este sigur pentru uz intens și nu va lăsa părul uscat.

3. Cel mai bun șampon pentru păr gras: L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Clay
La fel ca o mască de lut, care atrage excesul de ulei din porii de pe ten, această gamă îmbogățită cu argilă ajută la eliminarea excesului de sebum de pe scalp. Inteligent, nu? L’Oreal a folosit trei tipuri de argile rafinat într-un tratament pentru scalp înainte de șampon, urmat apoi de acest șampon și, în final, un balsam hidratant. Șamponul este suficient de blând pentru a fi folosit în mod regulat și va curăța eficient sebumul. Amplificați-i efectul prin adăugarea tratamentului cu argilă pre-șampon o dată pe săptămână.

4. Cel mai bun șampon pentru părul gras: Șampon Vichy Ultra Soothing
Dacă scalpul tău nu este numai predispus la îngrășare, ci și ușor iritat, cu senzații de mâncărime sau sensibil, acesta este șamponul ideal. Cu acidul salicilic și acidul lactic, formula a fost creată pentru a ajuta la clarificarea și eliminarea oricărei creșteri care ar putea fi iritante pentru scalp sau pentru rădăcini. Se calmează pielea dar și orice iritație, în timp ce lasă părul curat și împrospătat.

5. Cel mai bun șampon pentru părul gras: Redken Scalp Relief Oil Detox
Acest șampon ajută la extinderea spălării părului prin combaterea tendinței de îngrășare a părului pentru mai mult timp. În timp ce multe șampoane pot fi dure, acesta a fost conceput pentru a echilibra pH-ul scalpului și a opri producerea excesivă de ulei (sebum). Lasă-l timp de 1-2 minute și funcționează ca un tratament, hidratând scalpul fără a-l lăsa să se usuce.

6. Cel mai bun șampon pentru păr gras: L’Oreal Professional Pure Resource
Descris de L’Oreal drept o „curățare pură” pentru păr și scalp, acest șampon purificator conține citramină, care îndepărtează ingenios excesul de grăsime dar și depunerile reziduale din apa dură sau produse de styling – ambele ducând la producția exasperantă de sebum. Se folosește în siguranță pe părul colorat și tratat chimic – în rațiune, acesta este mai mult un tratament săptămânal decât o opțiune în fiecare zi.

7. Cel mai bun șampon pentru părul gras: Șampon Bumble & Bumble Sunday
Dacă va fi folosit o dată pe săptămână, acest șampon de dezintoxicare îți va bloca apariția prematură a factorilor de păr gras (de la poluanți la exces de sebum, apă dură și până la produse de styling), lăsându-l să se simtă luminos și curat. Dacă părul este colorat sau tratat chimic, folosește-l însă cu atenție, deoarece poate fi puțin prea intens pentru culorile fragile.