fbpx

Trucuri simple de machiaj pentru un look de vedetă

Există atât de multe instrumente scumpe și trucuri imposibile, încât artiștii de machiaj și companiile încearcă să te facă să crezi că nu poți trăi fără ele. Cu toate acestea, nu este nevoie de multe dintre ele, deoarece există, de asemenea, milioane de moduri gratuite pentru a-ți îmbunătăți rutina de machiaj. Noi am selectat 10 trucuri simple de machiaj, dar incredibil de utile, pentru a le include în rutina ta de machiaj.

Folosește tehnica smokey eyes pentru efect de ochi mari

Fă-ți ochii să pară mai mari folosind fard de ochi mai închis pe partea inferioară, apoi amestec-o cu o nuanță mai ușoară și adaug-o cu cea mai ușoară aplicare, din partea superioară a ochiului. În felul acesta, arcadele tale vor părea mult mai deschise.

Conturează-ți buzele cu un creion mai închis

Folosind un creion mai închis și un ruj mai deschis, veți obține un aspect de buze mult mai pline și mai mari, deoarece centrul gurii va fi evidențiat. Până la urmă, așa obține buzele pline în mod natural și Kim Kardashian.

Folosește ruj roșu pentru a scăpa de cearcăne

Folosind ruj roșu sub ochi poți colora și corecta cercurile întunecate. Folosind doar dispozitivul de aplicare, nu faci decât să luminezi zona de dedesubt, și o vei face să pară mai puțin gri și obosită. Acolo rujul roșu vine la îndemână. Îți va face ochii să pară mult mai sănătoși și mai puțin obosiți.

Folosește liner alb sau nude

Pentru a deschide ochii și a-i face să pară mai strălucitori și mai sănătoși, încearcă să folosești dermatograf alb sau nude pe linia de deasupra pentru a crea o iluzie a ochilor mai mari.

Aplică concealerul într-un triunghi

Atunci când aplici concealerul într-o formă de triunghi sub ochi, zona întunecată este acoperită mai natural și complet, mai degrabă decât să lași puncte în toată zona de sub ochi.

Tamponează-ți buzele la final pentru un efect de durată

Pentru a face rujul să dureze mai mult, încearcă acest truc simplu: după ce ai aplicat niște fond de ten și apoi rujul, tamponează-ți buzele cu un șervețel sau hârtie specială. Apoi, aplică un alt strat de ruj. Făcând acest lucru, creezi un fel de strat protector, care va face ca rujul tău să rămână intact, indiferent de situație.

Folosește picături de ochi pentru a remedia rimelul uscat

Deoarece picăturile de ochi sunt, în mod evident, complet sigure pentru ochi, le poți folosi pentru a-ți reîmprospăta rimelul. Soluția este lipsită de bacterii, spre deosebire de apă, și poate lucra chiar și pe rimel waterproof. Doar să ai grijă să nu adaugi prea mult, altfel rimelul tău va deveni prea lichid.

Folosește tehnica de conturare care se potrivește formei feței tale

După cum probabil știi, există mai multe forme de față cu caracteristici distincte și trebuie să urmărești un tutorial de contur potrivit pentru fața ta. Așadar, găsește-ți forma feței și verifică ce e mai bine pentru tine.

Evidențiază-ți sprâncenele și colțurile ochilor

Vei fi uimită de cât de strălucitor este chipul tău cu o atingere minusculă de lumină pe sprâncene și în colțurile ochilor. Nu numai asta, ci imaginează-ți cât de mult vor deschide ochii.

Conturează-ți nasul

S-ar putea să sune hilar pentru unii oameni, dar multe femei sunt teribil de nesigure din cauza nasului lor. Cu toate acestea, această nesiguranță poate fi distrusă cu ușurință – trebuie doar să urmezi un tutorial pentru a-ți contura nasul, astfel încât să pară mult mai mic și mai simpatic.