fbpx

Tendința de colorare la rece este aici pentru a revigora culoarea obosită a părului

Aceasta este o nouă tendință de colorare a părului. În această perioadă a anului, cafeaua obișnuită este bună, cafeaua cu gheață este grozavă, dar prepararea la rece este totul – și nu vorbesc doar despre băutură.

Te-ai uitat vreodată într-un pahar de frappe și ai admirat cât de frumos trec culorile de la o nuanță espresso închisă în partea de jos la o nuanță mai deschisă în partea de sus și apoi te-ai întrebat cum ai putea reproduce exact acel model de culoare pe păr?

Ei bine, nu ești singura. Se pare că și stiliștii din întreaga comunitate Instagram își găsesc inspirația exact în asta și au considerat că tendința este „părul vopsit rece”.

Așa cum a fost descris de coloristul Stephanie Brown în Refinery29, aspectul este despre crearea de dimensiuni cu lumini bogate și lumini slabe în tonuri neutre și aurii care imită amestecul de culori dintr-un strop de lapte în băutura de cafea cu gheață.

Sau poate preferi ca model ceaiul rece negru, astfel încât amestecul pe care îl vezi are mai multe tonuri roșiatice ca urmare a topirii gheții spre vârf. Interpretarea Kimberly Bonondona, bazată pe acest nou look se potrivește mai mult cu acest lucru, așa că a folosit evidențierea „ciocolată cu ardei iute” aplicată cu o tehnică de balayage pentru a crea aspectul dorit.

Posibilitatea de a-ți personaliza complet aspectul este ceea ce face ca această tendință să fie atât de grozavă.

La fel cum unii își preferă cafeaua cu un strop de lapte de migdale sau de gheață suplimentară, versiunea ta de păr preparat la „rece” ar putea fi total diferită de cea a altcuiva.

Deci, dacă ești convinsă că acest aspect este potrivit pentru tine, data viitoare când te îndrepți către salon, sări peste fotografiile inspirative și adu-ți în schimb câteva modele de băuturi reci.