fbpx

Imaginează-ți că ai reușit să reduci timpul de duș la jumătate. Gândește-te cum ar fi să te trezești și să nu faci altceva decât să alegi acea rochie preferată, fără să mai ai grija părului de pe picioare sau cât timp a trecut de la ultima depilare. Gândește-te câtă satisfacție ai avea când, alunecându-ți mâna peste picioare, ai simți mereu aceeași netezime a pielii catifelate. Îndepărtarea părului cu laser te ajută în siguranță și eficient să obții aceste rezultate în doar câteva tratamente.
Cu acest tratament sigur și eficient de îndepărtare a părului, poți uita de rutina zilnică a aparatelor de ras și poți anula întâlnirile lunare pentru procedura cu ceară. După o serie de tratamente, te vei bucura de reducerea părului în zona dorită, câștigând mai mult timp pentru tine.

Îndepărtarea părului de pe picioare. Întrebări frecvente

Cum funcționează?

În primul rând, părul de pe picioare este distrus de sub piele și se „topește”. Ulterior, porii din piele se apropie, lăsând doar pielea netedă și sexy. Acest lucru este deosebit de important pentru femeile ale căror păr întunecat este încă vizibil chiar și imediat după ras. În timp, eliminarea părului cu laser este o metodă mult mai eficientă decât cea cu ceară.

Vor funcționa tratamentele cu tonul pielii mai închise la culoare?

Da. Aparatul cu diodă al RedSalon are două faze distincte: una pentru piele mai deschisă la culoare și una pentru piele mai închisă. Indiferent cât de întunecată este pielea, laserul RedSalon este considerat standardul de aur pentru îndepărtarea părului nedorit.

De ce este îndepărtarea părului cu laser mai bună decât rasul sau epilarea?

Imaginează-ți că nu trebuie să mai porți grija aparatului de ras pentru evadarea rapidă din timpul weekend-urilor, nici să-ți faci griji cu privire la stânjenirea părului enervant sau tăieturile dureroase după ras. În plus, îndepărtarea cu laser a părului de pe picioare poate economisi până la o oră pe săptămână, adică 52 de ore pe an.

Cât costă îndepărtarea părului cu laser?

Costul procedurii cu laser variază în funcție de dimensiunea zonei și cât de des este părul. Putem viza orice zonă a corpului, dar fiecare dintre noi e puțin diferit. Când vii la Redsalon pentru o consultare gratuită, vom personaliza un pachet pe baza nevoilor tale.

Ce culoare de păr se elimină cel mai eficient?

Părul întunecat este cel mai eficient tratat, în timp ce părul roșu, blond și gri sunt, în general, mai greu de țintit cu procedeul prin laser. În timpul consultării inițiale, tipul de piele, culoarea părului și sensibilitatea pielii ne vor ajuta să stabilim un plan de tratament personalizat pentru a-ți asigura rezultate frumoase și netede pe care pur și simplu le vei iubi.

Care sunt zonele cele mai populare pentru epilarea cu laser?

Zonele cele mai populare pentru femei sunt linia de bikini și fața. Pentru bărbați, spatele este cel mai popular.

De cât timp este folosită tehnologia laser?

Laserul a fost folosit pentru prima dată în domeniul medical în 1961, cu peste cincizeci de ani în urmă. Eliminarea părului cu laser a început acum șaptesprezece ani, dar a avansat semnificativ în ultimii zece ani.

Electroliza – este mai rapidă decât laserul?

Eliminarea părului cu laser este mult mai rapidă decât electroliza. Îndepărtarea părului prin electroliză necesită mai mult timp, deoarece tratează numai câte un fir de păr la un moment dat, în timp ce epilarea cu laser elimină mai multe fire de păr concomitent cu fiecare puls laser. Cu laserul, de exemplu, o zonă mică precum axila, poate fi tratată în numai douăzeci de minute.

Care sunt riscurile de îndepărtare a părului cu laser?

Riscurile sunt foarte scăzute, deoarece laserele sunt concepute pentru a îndepărta părul rapid și eficient. E o procedură ce poate fi făcută chiar și în pauza de prânz, fără timp de recuperare. La fel ca în cazul fiecărei proceduri, personalul RedSalon își pregătește fiecare oaspete printr-o formă de informare detaliată care explică toate riscurile posibile.

Ce vârstă trebuie să ai pentru îndepărtarea părului cu laser?

Nu tratăm copii sub vârsta de 13 ani. Și, adesea, recomandăm clienților mai în vârstă cu părul gri să nu apeleze neapărat la laser.

LASER reprezintă amplificarea luminii prin emisia stimulată de radiație. Ar trebui să fiu îngrijorat de „radiație” pe pielea mea?

Nu. Există două tipuri de radiații de bază, (1) Radiații neionizante și (2) Radiații ionizante. Epilarea laserului produce radiații „neionizante”, care este pur și simplu radiația luminii și nu este periculoasă pentru piele. Radiațiile ionizante care reprezintă razele X, radiațiile ultraviolete și radiațiile nucleare reprezintă un tip complet de radiații și nu sunt produse de laserele pentru îndepărtarea părului.

Ce fel de rezultate se pot aștepta de la un aparat de ras portabil, în comparație cu cele obținute în urma tratamentului cu laser de la RedSalon?

Dispozitivele de îndepărtare a părului la domiciliu sunt dispozitive cu consum redus care sunt proiectate să fie în siguranță pentru utilizatorii nemedicali și care nu necesită o pregătire formală. Aceste dispozitive portabile, alimentate de la baterie necesită reîncărcare frecventă și costă câteva sute de dolari. Laserele noastre profesionale, pe de altă parte, oferă lungimi de undă specifice atât pentru pielea deschisă la culoare, cât și pentru pielea întunecată și trebuie să fie aplicat de specialiști instruiți. Dispozitivele noastre cântăresc peste 80 de kilograme și sunt puternic alimentate, astfel încât acestea pot fi rapide și eficiente.

Cine efectuează procedura de îndepărtare a părului cu laser?

Toate tratamentele pentru îndepărtarea părului cu laser sunt efectuate de unul dintre profesioniștii bine pregătiți ai RedSalon.

De ce este importantă consultarea noastră gratuită?

Deoarece împreună, vom determina dacă ești un candidat potrivit pentru un tratament de succes. În plus, vei afla cum funcționează tratamentul cu laser diodă și cât de mult costă. Consultanții noștri au fost instruiți să răspundă la orice întrebare și se angajează să se ocupe de toate preocupările tale.