fbpx

Simte-te cât mai bine în bikini!

Este destul de greu să te simți încrezător într-un costum de baie, mai ales cu stresul urmelor de ras jenante sau a firelor de păr rătăcite. Cu îndepărtarea prin laser a părului zonei bikini, îți putem oferi versiunea cea mai eficientă uneia cu ceară, tocmai prin diversele opțiuni alese. Deci, te vei putea bucura de o zi la piscină cu prietenii, fără grija părului inestetic.

Cum funcționează?

Ei bine, mai întâi părul este distrus de sub piele. După aceea, porii pielii se închid, lăsând doar pielea netedă și frumoasă. Procedura noastră de eliminare a părului de la nivelul zonei bikini este una dintre cele mai căutate proceduri de îndepărtare a părului cu laser. Această zonă este una dintre cele mai ușoare și mai rapide de tratat, majoritatea procedurilor laser fiind finalizate în doar douăzeci de minute. Specialiștii noștri Redsalon pot elimina părul nedorit, asigurându-te de tot confortul.

Zona bikini. Întrebări frecvente

Cât costă ?

Costul de îndepărtare a părului cu laser este diferit pentru toată lumea. Consultanții noștri vor lucra împreună cu tine pentru a personaliza un plan de tratament care să se potrivească nevoilor tale specifice. Așa cum cu toții suntem diferiți, la fel și părul. Putem îndepărta părul din aproape orice zonă a corpului, dar este important să vii în locația noastră pentru o consultație gratuită și să discuți exact care sunt nevoile tale.

Poate fi cerută și de către bărbați ?

Bărbatul devine din ce în ce mai atras de aspectul estetic în fiecare an. Răspunsul este da, iar pentru majoritatea bărbaților, spatele, pieptul și axila sunt zonele cele mai populare.

Cât durează de obicei procedura pentru Bikini Laser ?

Această zonă este una dintre cele mai ușoare și mai rapide de tratat, majoritatea procedurilor laser fiind finalizate în doar douăzeci de minute.