fbpx

Sfaturi pentru a-ți menține machiajul proaspăt după un zbor cu avionul

Cui nu-i place să călătorească? Cui nu-i place să exploreze noi locuri sau să se îndrepte spre unele dintre orașele sale preferate? Ceea ce nu ne place însă este ceea ce face călătoria pe pielea noastră. Uscarea instantanee resimțită pe frunte, petele care par să vină de nicăieri fac ca machiajul să nu mai arate la fel de bine ca atunci când l-ai aplicat dimineața. Întotdeauna invidiem celebritățile de la Hollywood, care coboară din avion și arată fără cusur. Este chiar posibil? Da!

Iată așadar câteva sfaturi pentru a rămâne proaspătă și hidratată, de altfel, un aspect esențial al călătoriei.

Care sunt secretele pentru a-ți menține aspectul proaspăt după o zi de călătorie?
Majoritatea femeilor se înșeală începând ziua cu prea mult machiaj. Nu este nevoie să călătorim cu o față mult prea încărcată de machiaj. Când zburăm la o înălțime ridicată, combinată cu oxigenul recirculat, o față plină cu machiaj poate ajunge în stare uscată și îmbătrânită la sosire.

Când urmează să călătorești, începe ziua hidratând și hrănind pielea. Curăță-ți și hidratează-ți tenul pentru a-l pregăti pentru zborul ce urmează. Aplică un machiaj minim. Puțin fard, puțin rimel, creionează-ți puțin sprâncenele și adaugă doar un strop de luciu sau balsam de buze și ești gata de plecare. În ceea ce privește pielea uscată după zbor, se recomandă evitarea gustărilor sărate și a cafelei sau a băuturilor gazoase. Bine ar fi să se bea multă apă înainte, în timpul și după călătorie.

Există produse proprii?
Dacă călătorești în mod regulat, sunt câteva produse pe care ar trebui să le ai mai mereu la îndemână. Începe cu un balsam hidratant pentru buze, pentru a înmuia și a calma buzele crăpate. În al doilea rând, o cremă de ochi pentru a ameliora aspectul umflat precum și pentru a reîmprospăta zona ochiului. În al treilea rând, un spray cu apă termală, ca să te împrospăteze și să apere pielea de uscăciune pe tot parcursul zborului. În cele din urmă, un produs de culoare, multifuncțional, pentru a străluci buzele și obrajii dacă intenționezi să mergi de la aeroport direct către o întâlnire sau un eveniment important.

Alte elemente de călătorie esențiale?
Desigur. Cremă de mâini, un must-have pentru a menține mâinile moi și netede. De asemenea, uleiul de față, pe care să-l folosești atât dimineața cât și pe timp de noapte. Are rol de a menține pielea hidratată și, aplicat sub ochi, te ajută să arăți fresh, ca după ce te trezești.

Cât de importante sunt cremele și fondurile de ten potrivite pentru a obține un aspect perfect?
Potrivit specialiștilor, cremele și fondurile de ten potrivite sunt esențiale pentru un aspect impecabil. Este foarte important să faci alegerile corecte. Cremele potrivite vor ajuta la pregătirea pielii, precum și la corectarea problemelor specifice acesteia. Fondul de ten corect trebuie să se potrivească tonului pielii tale, să sporească calitățile cele mai bune ale pielii și să ascundă imperfecțiunile tenului.

Doar așa vei putea coborî din avion arătând proaspăt ca și cum abia te-ai fi trezit bine odihnită!