fbpx

Promotii

Cele Mai Bune Oferte

Promoții

     
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
Web
inghinal partial
Web
Web

Epilarea laser este o soluție de lungă durată
Tu ai nevoie de o soluție de lungă durată și când vine vorba de îndepărtarea părului, Redsalon este aici. Folosim numai produse care sunt sigure și blânde cu pielea. După fiecare procedură vom aplica o loțiune de răcire și chiar îți vom recomanda practicile adecvate de îngrijire a pielii.

Oferim epilare definitiva pentru intreg corpul
Redsalon oferă epilare pentru majoritatea părților corpului, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Uită-te la serviciile noastre de îndepărtare a părului și vei găsi unul potrivit nevoilor tale. Toate tratamentele sunt realizate într-un mediu curat și liniștit, care conferă clienților noștri un mediu confortabil.
Vei experimenta o creștere mai lentă a părului de fiecare dată când ne vizitezi împreună cu o piele sănătoasă irezistibilă. Vom face acest proces rapid și relaxant.

Efectele epilarii zonei bikini sau inghinală
Îndepărtarea părului nedorit din zona bikini nu numai că este minunată pentru igiena personală, ci și pentru atractivitatea ta. Procesul nu este la fel de simplu ca epilarea corpului superior și inferior, dar cu echipa noastră profesionistă care te asistă, rezultatele vor fi aceleași - piele netedă, fără păr nedorit.

Efectele epilării părții superioare a corpului
Oferim epilare corporală superioară pentru cei cărora le place să-și arate pieptul, spatele, umărul, mâinile și brațele. Înțelegem cât de jenant poate fi părul în aceste zone, în special în timpul verii.
Cei mai mulți dintre clienții noștri care vin pentru epilarea părții superioare a corpului sunt femei, dar, de asemenea, îi întâmpinăm pe toți potențialii clienți de sex masculin. Sună-ne astăzi!

Efectele epilării părții inferioare a corpului
Poți îmbrăca confortabil costumul de baie atunci când piciorul, fesele și coapsele au fost epilate la Red Salon. De ce să te mai chinui cu rutina obișnuită a rasului de zi cu zi, când ai o soluție rapidă și accesibilă in salonul nostru?

După întâlnirea noastră...
După epilarea cu laserul cu diodă de la Red Salon, îți recomandăm să eviți bronzarea timp de 24 de ore, precum și expunerea la lumina directă a soarelui, pentru a te asigura de cele mai bune rezultate. Un duș fierbinte ar putea fi tentant, dar ar trebui să eviți înmuierea în apă fierbinte timp de cel puțin 10 ore după tratamentul tău. Saunele și camerele de aburi ar trebui, de asemenea, evitate, deoarece mediile fierbinți vor deschide porii pielii, supunându-te la riscul unei infecții bacteriene și al iritației pielii.

Utilizarea oricăror produse de exfoliere trebuie întreruptă cel puțin 24 de ore după tratamentul cu laser de la Red Salon.

Programeaza-te acum!

Pentru programari sunati la 0758.35.35.35 sau folositi formularul de mai jos