fbpx

Piele grasă? Aceste 4 ingrediente naturale ar putea fi răspunsul

O cantitate uimitoare de femei suferă de piele grasă – 35% dintre adulți au pielea grasă sau mixtă, în timp ce 70% dintre cei de peste 25 de ani au un ten dezechilibrat la un moment dat în timpul vieții. Și atunci când ai de-a face cu pete nedorite, strălucire gravă și pori înfundați, este ușor să presupui că formulele chimice extrem de puternice sunt cel mai bun pariu. Dar, de fapt, aceste tipuri de produse pot lipsi în întregime pielea de uleiurile sale naturale, provocând producția de sebum în exces și agravând pielea grasă.

Soluția? Optează pentru produse amestecate din ingrediente simple, naturale, care sunt blânde și eficiente, precum noua gamă Caudalie Vinopure. Ideală pentru tenul gras și mixt, această gamă în trei pași este formulată din ingrediente de origine naturală, cum ar fi extract de struguri, acid salicilic natural, apă organică de trandafiri și uleiuri esențiale de lavandă pentru a elimina petele și a menține strălucirea de la distanță. Iată ce trebuie să știi despre cele patru ingrediente de combatere a uleiului găsite în noua gamă Vinopure.

1. ACID SALICILIC NATURAL

Derivat din iarna, o plantă originară din Asia, acidul salicilic este un salvator pentru pielea predispusă la pete. Spre deosebire de alte tipuri de acid salicilic – care uneori se poate simți aspru pe piele – Serul de infuzie Vinopure Blemish Control de la Caudalie conține o formă naturală care desfundă și strânge porii, rafinând delicat textura pielii.

2. APĂ ORGANICĂ DE TRANDAFIR

Pe lângă mirosul ceresc, apa de trandafiri este strălucitoare pentru reglarea nivelului de ulei al pielii (adică mai puțină strălucire) și, de asemenea, funcționează pentru a conferi pielii o oglindire frumoasă și strălucitoare. Apa de trandafiri Caudalie este de cea mai înaltă calitate și este complet organică – își lucrează magia în Serul de infuzie Vinopure Blemish Control și în fluidul matifiant de perfecționare a pielii Vinopure.

3. ULEIURI ESENȚIALE ȘI POLIFENOLI DIN SEMINȚE DE STRUGURI

Toate produsele din gama Caudalie Vinopure conțin un amestec unic de polifenoli din semințe de struguri și uleiuri esențiale (lavandă, lemongrass, mușcată, rozmarin, balsam de lămâie și mentă). Acest cocktail purificator de ingrediente nu numai că ajută la formarea unei bariere împotriva tipului de bacterii care provoacă erupții, dar funcționează și pentru a minimiza porii și pentru a lumina tenul. Genial!

4. APA DE STRUGURI ORGANICĂ

Super calmant și delicat, tonerul purificator Vinopure Clear Caudalie conține apă organică de struguri, o apă de plante unică cu puteri impresionante de calmare – perfectă pentru calmarea pielii stresate. Bogat în polizaharide, săruri minerale și potasiu, apa de struguri este, de asemenea, super hidratantă, ceea ce înseamnă că pielea ta va avea mai puține șanse de a produce sebum.