fbpx

O privire mai atentă la tratamentele populare împotriva căderii părului

Potrivit Asociației pentru Căderea Părului, aproximativ 99 la sută din toate produsele comercializate ca tratamente pentru căderea părului sunt total false. Odată cu căderea părului – o reală problemă atât de răspândită – acum, mai mult ca oricând, oamenii caută soluții reale care să funcționeze. Expertul în păr natural Curly Nikki a revizuit cercetările pentru a determina ce produse și tratamente funcționează efectiv și care sunt mai bine de lăsat în urmă.

Produse pentru păr personalizabile

Regimurile de ser și șampon personalizabile au devenit extrem de populare în Europa pentru această problemă și acum fac și moduri la nivel de stat. Fiecare extract din aceste regimuri este alcătuit din plante bogate în nutrienți, acizi grași, proteine ​​vegetale și chiar lapte de vacă. Combinația exactă a acestor ingrediente este determinată de tipul și nevoile dvs. individuale de păr. Nu există încă studii publicate cu privire la eficacitate, dar compania lider are deja studii controlate cu placebo, efectuate deja, care urmăresc să fie publicate în revistele pentru anul următor. Timpul va spune dacă aceste regimuri oferă rezultate vizibile.

Tratamente eficiente pentru subțierea părului

Șampon Ketoconazol

Există, de asemenea, o opțiune fără prescripție medicală, mai accesibilă, cunoscută sub numele de șampon ketoconazol. Ingredientul activ (ketoconazol) a fost utilizat inițial în șampoane pentru a reduce mătreața, dar noile cercetări arată că efectele sale antiinflamatorii pot ajuta și la creșterea părului.

Capace laser

Capacele și periile cu laser ar putea ajuta și la creșterea părului, deoarece se crede că asigură un flux suplimentar de sânge în vasele de păr, crescând faza de creștere a ciclului de păr pentru a-l face mai gros și mai lung. Cu toate acestea, doar câteva studii mici au arătat că aceste metode sunt utile până acum, așa că vor fi necesare mai multe cercetări pentru a determina beneficiile pe termen lung.

Minoxidil

Singurul produs de pe piață care este absolut dovedit că funcționează și aprobat de experți este Minoxidil. Dacă mergi la medic sau farmacist, acesta poate prescrie și un antiinflamator. Se mai recomandă și scăderea steroidului pe scalp, în special în jurul rădăcinii părului, de unde tinde să înceapă chelia cu model feminin, pentru a calma puțin inflamația. Acest lucru creează un mediu mai bun pentru creșterea părului, pentru a face Minoxidilul cu atât mai eficient cu cât se scufundă în folicul și face părul să crească.