fbpx

Iată la ce să te aștepți prima dată când mergi la solar

Dacă nu te-ai dezbrăcat niciodată în fața unui străin, astfel încât să-ți poată pulveriza întregul corp cu un lichid rece de culoare maro, nu-ți fă griji – nu este atât de oribil pe cât ai crede. Există totuși câteva lucruri care sunt foarte bine de știut înainte de o asemenea decizie. Citește mai departe pentru a fi pregătită înainte de a începe să strălucești …

1. Cel mai bine este să te prezinți fără fond de ten, sau te poți demachia acolo, deoarece majoritatea saloanelor vor oferi șervețele pentru față. Folosește-le și pentru a îndepărta orice deodorant, care poate acționa ca o barieră în calea formulei de bronz fals.

2. În timp ce specialistul te așteaptă în afara camerei, te vei dezbrăca complet. Poți să-ți păstrezi un obiect vestimentar minim, cum ar fi lenjeria intimă, ca să nu rămâi cu prea multe urme albe. Înlătură-ți și toate bijuteriile, rămânând la accesoriile furnizate.

3. În primul rând, pantaloni de unică folosință, apoi, o plasă de păr sau un turban – pentru a te proteja vei ține urechile în afară, oricât de ciudat te vei simți. În cele din urmă, niște tălpi lipicioase pe care să pășești – te ajută să eviți bronzarea falsă pe tălpi.

4. Specialistul ar trebui să te întrebe „cât de intens” vrei să aplici culoarea. Aceasta este șansa ta de a explica ce îți place; ai putea face referire la o celebritate sau să arăți o imagine despre cum te bronzezi în vacanță. De asemenea, îi ajută să știe și ocazia pentru care este bronzul tău spray, adică dacă este o vacanță de 10 zile, pentru care poate ai alege o nuanță mai profundă, astfel încât să dureze mai mult, sau dacă este pentru o nuntă de chiar a doua zi, poate te vei limita la ceva mai ușor, astfel încât să pară cât mai natural posibil în imagini.

5. Când te afli în „cortul” de bronzare (o capsulă pentru o singură persoană cu fața deschisă) specialistul va începe de obicei prin aplicarea formulei, dispersată printr-un pistol de pulverizare, pe față. Așa cum este recomandat, respiri adânc și închizi ochii. Vei observa instantaneu o senzație de frig.

6. Deși fiecare specialist bronzează diferit, de obicei își vor croi drumul pe corp făcând mai întâi fața și apoi spatele, apoi ar putea să-ți ceară să te înclini spre înafară. Nu te stresa – este doar așa încât să nu existe pete albe în nici o „cută”! Ți se va cere și să-ți strângi mâinile pentru a trece și între cutele articulare.

7. Urmează instrucțiunile despre cum să stai în picioare. S-ar putea să fie un caz de „braț stâng în sus, brațul drept înainte în timp ce vei îndoi genunchii” în anumite puncte, dar, deși va părea dificil, este ușor de urmat. Două straturi all-over sunt destul de standard, dar din nou, aceasta variază.

8. Toți specialiștii par să aibă o tehnică individuală „secretă”. Unii ar putea lustrui pielea cu o mănușă în jurul încheieturilor și gleznelor pentru perfecțiune atunci când au terminat, sau alții te pot usca cu un furtun de aer pentru a se asigura că ești complet uscată. Ar trebui inclusiv să-ți șteargă palmele și să-ți curețe unghiile.

9. Când ești uscată, te poți îmbrăca. În mod ideal, ar trebui să aduci haine largi, întunecate și nimic care ar putea freca bronzul, cum ar fi încălțările strânse.

10. Majoritatea formulelor din zilele noastre nu arată prea funky înainte de spălare, cu toate acestea culoarea de ghidare a bronzului ales va apărea probabil mai întunecată decât rezultatul final. Nu te speria!

11. S-ar putea să miroși puțin ca niște biscuiți cu malț, dar nu este așa de puternic ca pe vremuri. Dacă vrei să-l maschezi, aplică parfum pe hainele tale, nu pe pielea ta.

12. Întrucât este prima dată, cel mai bine va fi să nu-ți faci planuri mari pentru restul zilei – sunt șanse ca, deși arăți complet bine, să vrei să mergi acasă și să te ascunzi. Depinde de marca utilizată / de nuanța naturală a pielii / de modul în care pielea se „bronzează”.

13. Poți face duș după 6-8 ore sau mai puțin dacă aplici o formulă „expres” pe care o oferă branduri precum St. Tropez.

14. Dacă intenționezi să-l speli a doua zi dimineață, nu contează decât dacă sunt mai mult de 8 ore mai târziu. Fii pregătită pentru un pic de mizerie dacă ai lenjerie de pat albă. Sau urme pe prosoape!