fbpx

Iată la ce să te aștepți prima dată când folosești ceară pentru bikini

Pentru cele care se confruntă cu ceara pentru prima dată sau sunt pur și simplu sunt curioase, iată ce se întâmplă în spatele ușilor salonului … Când se gândește la asta, nicio femeie nu ar plăti vreodată bani buni pentru a avea plasată ceară fierbinte pe regiunile sale inferioare, astfel încât părul să poată fi smuls din rădăcini. Cu toate acestea, epilarea zonei bikini este un obicei destul de standard de îngrijire pentru mii de femei care își rezervă în mod obișnuit o sesiune în fiecare lună, fără a clipi.

Dacă ești o „virgină” în creștere, dar te-ai gândit să o încerci, iată ceea ce se întâmplă odată ce treci peste jena de bază de a-ți da jos pantalonii în fața unei străine totale.

1. Toată lumea se simte puțin conștientă de sine, mai ales de primele câteva ori. Dar amintește-ți, terapeuții de înfrumusețare au văzut totul dinainte și fac astfel de procedee de bikini în fiecare zi. Îngrijorarea cu privire la faptul că ești prea/nu ești suficient de păroasă este foarte normală, dar și foarte inutilă.

2. Există mai multe categorii de ceară pentru bikini în funcție de cât de mult păr este de îndepărtat și prețul corespunzător. Există o mulțime de forme și stiluri diferite de ceară pentru bikini, dar forma clasică este „Bikini” și implică o simplă curățare a părului în față și puțin mai jos, astfel încât să nu se extindă dincolo de linia de culot – aceasta este ceara ideală pentru cei care o folosesc/încearcă prima dată. „Brazilian” implică mult mai multă îndepărtare a părului – lăsând de obicei doar o „bandă de aterizare” de păr în față și tot părul îndepărtat în jos și chiar în spate! „Hollywood” este îndepărtarea totală a părului, față și spate. Multe saloane oferă o ceară „High Bikini” sau „G String”, care este puțin mai amănunțită decât forma clasică „Bikini” și include părul îndepărtat din partea de sus pentru a lăsa banda în lungime.

3. Specialistul îți va cere să te întinzi pe un pat / canapea de salon și să-ți scoți hainele sub talie. NU TREBUIE SĂ TE DEZBRACI DE TOT DACĂ NU DOREȘTI (și majoritatea nu o fac!). Specialistul este foarte priceput să lucreze în jurul chiloților pentru a-ți proteja modestia.

4. Dacă vrei o ceară minuțioasă ca un Brazilian sau Hollywood, se va putea face și purtând niște pantaloni de unică folosință. Unele saloane care oferă o formă de ceară fierbinte fără benzi pot prefera, de asemenea, să nu porți nimic. Dar demnitatea ta este pe primul loc, așa că, dacă te simți inconfortabil în orice moment, vorbește – sau pleacă!

5. Specialistul va cere în mod normal să pui un picior îndoit la genunchi și celălalt aplecat pe pat în unghi drept, expunând o parte a liniei bikinilor. Apoi va pune un țesut în marginea chilotului pentru a-l proteja de ceară.

6. Purtând mănuși, specialistul aplică ceară fierbinte topită pe o mică porțiune a părului cu ajutorul unei spatule – este caldă, dar nu prea fierbinte. Apoi se aplică o bandă de pânză sau muselină deasupra cerii, se apasă câteva secunde în jos, se ține pielea încordată și se trage fâșia într-un singur gest ferm. Continuă să se repete acest proces, pe ambele părți, până când a terminat.

7. OK, terapeutul va fi foarte aproape de fundul tău și POATE să-ți atingă labiile și să te ajusteze ici și colo pentru a-ți întinde pielea. Ciudat, dar necesar.

8. Cât de dureros este? Toată lumea are praguri diferite de durere, dar nu te vom păcăli că este nedureroasă (așa cum susțin multe saloane). În mod normal, are ca rezultat o ținere a respirației, dar cu siguranță devine mai ușoară cu cât o repeți mai des. Din experiența noastră, cei mai buni terapeuți lucrează în secțiuni mici și apasă pe piele imediat după ce au scos banda de ceară pentru a estompa durerea – așa că cere să se lucreze în acest fel. Un ibuprofen cu o oră înainte ajută, de asemenea.

9. Întreaga procedură se termină verificând și îndepărtând cu pensete orice fir de păr rămas rămas. Enervant, dar important.

10. În cele din urmă, o cremă calmantă se aplică peste tot. Acest pic se simte foarte bine. Specialistul va părăsi camera pentru a te lăsa să te îmbraci.

11. Un pic de roșeață este normală timp de câteva ore după. Dar, hei, ai făcut-o! Acum poți doar respira ușurată și cu întreținere redusă pentru aproximativ 3-4 săptămâni, înainte de a fi pregătită pentru următoarea sesiune.