fbpx

Iată ce înseamnă pentru pielea ta consumul a 3 litri de apă pe zi

Din vechime, apa a fost sursa principală pentru miracole. Pelerinajele sunt făcute de milioane de oameni în fiecare an pentru a se scălda în apele sfinte ale râului Gange sau pentru apele de vindecare din Lourdes. Un grup mai puțin religios a fost recent uimit de miracolul aparent că un consum ridicat de apă pare să întinerească cu zece ani tenul unei persoane de 42, de exemplu.

TEORIA:

Există câteva motive diferite pentru care apa ar putea avea un impact asupra modului în care arătăm. Cel de bază este că apa ne ține bine hidratați. Apa potabilă poate elimina orice fel de toxine și tot ea – apa- este cheia pentru generarea de noi celule – astfel, va conduce la o nouă celulă pentru piele și păr (celule noi = superb!). Un pic de cercetare arată că organismul nostru este 80% apă.

EXPERIMENTUL:

Este un experiment destul de simplu și nu implică o excursie la Lourdes sau la Ganges. Trebuie să bei 3 litri de apă pe zi timp de 4 săptămâni.

EXPERIENŢA:

Este nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a simți că apa îți influențează corpul, altfel decât să te simți inconfortabil.

REZULTATE:

Un ten mult mai strălucitor.. Și iată ce a făcut apa. Ca și când îți cureți pansamentul, iar vârfurile și crăpăturile dispar. Pielea este moale și netedă, în jurul ochilor sunt mai puține cercuri întunecate iar părul este mult mai strălucitor și lucios.

CONCLUZIE:

A fost un experiment misterios și miraculos. Fața și părul par mai proaspete și mai tinere. Este, de asemenea, un mod incredibil de ieftin de a elimina câțiva ani.

Așa că, de adăugat oficial „bea apă” în obiceiurile tale zilnice!