fbpx

Filetarea sprâncenelor: la ce să te aștepți prima dată când o faci

Nu te mai poți întoarce, odată ce ți-ai scos firele rebele cu filete de sprâncene. Serios, este un bilet într-o singură direcție pentru a te deplasa mai bine, indiferent de ce sau de când  începi.

Dacă apelezi pentru prima dată la vechea tehnică indiană de îndepărtare a părului, permite-ne să te „luminăm”. Tratamentul de răsucire a bumbacului nu este deloc înfricoșător, dar pentru că este plăcut să știm la ce să ne așteptăm, l-am descompus mai jos:

1. Durere suportabilă. În funcție de terapeut/toleranța ta/perioada lunii, înfășurarea se simte ca o ciupire a mai multor fire simultan. Evident, încearcă să nu tresar în timpul acesteia, sau poți ajunge cu pete (de chelie) nedorite.

2. Rând pe rând. Ți se va cere să tragi pleoapele în direcții opuse, astfel încât pielea să fie pregătită și ușor de lucrat pentru terapeut. Dacă presupunem că ai mai fost, ne așteptăm să știi ce ai de făcut. Dacă nu, întreabă și ți se va explica!

3. Nu purta prea mult machiaj pentru ochi (din motivul de mai sus) sau probabil îl vei întinde peste tot.

4. Efectele secundare incontrolabile includ strănutul aleatoriu și umezirea ochilor – ar putea să curgă literalmente (nu din durere, ci din sensibilitate).

5. Fii pregătită ca terapeutul să știe din timp răspunsul la întrebarea – ce formă dorești – și să te apuci doar să lucrezi la instinct. Deci, dacă extinzi arcuirea, de exemplu, asigură-te că specifici și ar trebui să te sfătuiască cu privire la cea mai bună strategie.

6. Ar putea pune întrebări dacă vrei ca sprâncenele să fie „tăiate sau nu” după filetare; este opțional, dar face ca firele de păr nesupuse să pară mult mai îngrijite. Dacă ai părul deosebit de fin sau sprâncenele rare, recomandăm să refuzi.

7. Verifică rezultatele cu atenție. Când s-a terminat modelarea, ți se vor arăta rezultatele într-o oglindă portabilă și este ușor să spui automat „minunat!” – dar privind cu atenție și cerând modificări extra dacă nu ești 100% fericită.

8. Urmează opțiunea pentru gelul Aloe Vera. Spune-i „da”, este mai degrabă răcoritor și liniștitor plus va ajuta la reducerea senzației de roșeață.

9. Roșeața. Vei experimenta temporar pielea roz (unii suferă mai rău decât alții), deci este posibil să nu vrei să ieși direct la o întâlnire după aceea, dar va dura o oră, maxim.

10. Masaj? În funcție de loc, poți obține un mic masaj de bucurie în stil indian, care face ca orice durere anterioară să se topească.

11. În timp ce terapeutul poate completa sprâncenele cu produs, ți se va spune să nu aplici corector / fond de ten după aceea și ai grijă să nu ignori sfatul; machiajul ar putea înfunda porii lăsați deschiși de îndepărtarea părului și poate provoca pete.

12. Vei avea cele mai bune sprâncene, ca NICIODATĂ. Înainte, sprâncenele rare, crescute, vesele sau sălbatice vor vedea transformări uimitoare după filetare.

13. Sprâncenele vor fi mai ușor de completat, făcând rutina de machiaj de dimineață mai rapidă.

14. De asemenea, vei economisi timp la pensare. Când simți nevoia (după 5-6 săptămâni), rezervă-ți din nou o ședință de filetare.