fbpx

Extensiile pentru gene: ce ar trebui să știi

Ce femeie nu-și dorește gene lungi, ample? De la rimeluri la seruri de prelungire și gene false reutilizabile, nu există produse pe piață care să nu fie promițătoare. Soluția din ce în ce mai des la care recurg femeile în ultima vreme, sunt extensiile genelor.
Deși pentru unele femei, aceste tendințe oferă cu adevărat multă încredere, cu toate acestea, ceea ce mulți nu știu este că aceasta este o industrie nereglementată. Oricine cu o pereche de pensete și un lipici le poate aplica; așa că dacă nu ești atent, în loc să îți faci genele superbe, riști să nu ajungi la nimic.

Iată descris mai jos procedeul profesional de aplicare al extensiilor de gene. După alegerea a trei tipuri diferite de gene (sintetice, nurcă și mătase) și o serie de stiluri diferite, s-a trecut prin procesul de aplicare. Genele inferioare au primit un tratament cu tampoane cu gel hidratant de colagen, care se dublează ca tratament anti-rid în timpul procedurii. După ce a introdus un grund pentru a îndepărta orice reziduuri de ulei sau machiaj și a asigura bățul de prelungire, s-a început la plasarea una-câte-una, fir cu fir, pe genele naturale ale clientei. Cel mai important lucru cu extensiile este să fie bine izolate, astfel încât pe măsură ce cresc, să fie un procedeu confortabil pentru oricine le încearcă.

Cheia pentru acesta este lăsarea unui spațiu mic între extensii și pleoape. Aproape două ore mai târziu, rezultatul era incredibil ochilor. – Atât de uimitor, nu te poți opri să privești, juri că ai mascara. Fiind capabile să scape de rimel – este o remiză uriașă pentru multe femei care au extensii de gene. Însă grijile se îndreaptă către ceilalți, cei care furnizează serviciul și nu sunt la fel de atenți, deci tot mai mulți profesioniști și-ar dori să vadă că industria este reglementată. În alte țări, precum Statele Unite, persoana direct implicată în acest procedeu de aplicare de extensii de gene trebuie să fie ori o asistentă medicală, ori să fi fost pregatită la o școală de estetică timp de doi ani, deci cineva cu o experiență serioasă.

Iată ce trebuie avut în vedere și câteva răspunsuri la întrebările frecvente despre extensiile genelor:

Ce să cauți:

1. Formarea/calificarea persoanei care va aplica genele.
2. O garanție pentru ca în cazul în care există o problemă cu genele în primele câteva zile, să poți obține o completare sau o reumplere.
3. Un portofoliu – locul pe care îl alegi pentru a acest serviciu ar trebui să aibă, în mod ideal, un site web sau o pagină Facebook care să prezinte imagini ale muncii lor reale, nu imaginile pe care le-au scos din Google.
4. O varietate de tipuri de extensii, ca să poți obține cele mai potrivite efecte pentru tine.

Mare atenție mare la:

1. Evită ceea ce se numește genele cluster, care sunt vândute ca un mănunchi de gene legat la baza cu un nod. Nodul este plasat pe genele naturale, oferindu-i un aspect foarte plin. Doar că acel nod lipit pe genele tale nu le permite să crească în mod natural, provocând tragerea odată cu creșterea genelor naturale. În cazuri extreme dacă sunt purtate de luni întregi, pot duce de fapt la semnele permanente de foliculită, subțierea genelor naturale, luându-le luni, dacă nu chiar un an, să crească înapoi.
2. În afară de a te asigura că obții geluri simple, asigură-te că lipiciul utilizat este de fapt destinat ochilor. S-au văzut cazuri numeroase cu lac de unghii sau soluții de lipici cel puțin ciudate sau dubioase.

Cât durează efectul:

Extinderea genelor este proiectată să se strecoare printre genele tale naturale; și genele bebelușului, până la punctul în care acestea cresc, durează între 45 până la 60 de zile. Dar extensiile nu vor dura atât de mult. Ele vor începe probabil să arate neuniform și să aibă lacune după câteva săptămâni, astfel încât majoritatea femeilor le reumplu la fiecare două – trei săptămâni pentru a le menține aspectul complet și natural. Durabilitatea va diferi în funcție de stilul tău de viață. De exemplu, femeile care doresc să facă saună fierbinte în fiecare zi sau cele care doresc să înoate în piscină de câteva ori pe săptămână – le vor avea intacte doar pentru un timp redus, decât cineva care stă doar într-un birou …
A apărut de asemenea și o linie post-îngrijire, care include un material de etanșare care ar trebui să extindă durata de viață a extensiilor.

Tipuri de gene:

Sintetic – cel mai de bază tip, este și tipul de extensie cel mai puțin costisitor.
Mătase – tind să fie foarte populare, deoarece asigură cel mai întunecat și mai bogat negru, oferind aspectul de mascara intensă.
Nurcă – preferată de femeile care doresc o privire naturală, și … un negru mai moale, mai puțin intens.

Alternative:

Varietate de ser de creștere a genelor  destul de scump, disponibil la majoritatea farmaciilor, care pretinde că ar da volum și lungime genelor în aproximativ trei luni.