fbpx

Extensiile de sprâncene sunt următoarea mare tendință de frumusețe

Pune pensetele jos și îndepărtează-te de ceară! Sprâncenele mari, stufoase și îndrăznețe sunt din nou la modă – și poți folis chiar extensii pentru a te ajuta să obții aspectul scontat.
Extensiile de sprâncene sunt, probabil, una dintre cele mai mari tendințe de frumusețe disponibile în prezent, însă nu sunt chiar noi. Se spune că au început cu aproximativ șase ani în urmă.

O companie din Toronto a fost una dintre primele care oferea extensii de sprâncene. S-au lansat fire de păr, cu adeziv de calitate medicală, create întocmai pentru a fi suficient de aproape de orice tip de piele.

Serviciul durează de la o oră la 90 de minute pentru a fi finalizat. După fixare, extensiile pentru sprâncene vor dura câteva săptămâni. Arată atât de real încât nu poți spune diferența dintre extensii și un păr natural.

Adezivul se poate atașa la firele de păr existente sau direct pe piele. Din această cauză, este o opțiune viabilă pentru femeile care au pierdut fire de păr pentru motive medicale, cum ar fi tratamentele pentru cancer sau alopecia.

Este minunat, deoarece pot avea din nou sprâncene mai ales persoanele care le-au pierdut de tot din varii motive. Au fost și oameni în lacrimi, cărora nu le venea să creadă cât de bine arată rezultatul final.

Se oferă, de asemenea, sprâncene 3D și de broderie, un tatuaj semi-permanent care durează de la unu până la trei ani.

Este ca o formă de machiaj permanent, dar nu se ajunge așa de adânc în piele ca acul de tatuaj. Această opțiune este mai mult o alternativă permanentă.