fbpx

De ce epilare definitivă cu laser?

 Te-ai săturat să cheltui atât de mulți bani pe aparate epilatoare? Sau epilarea pur și simplu a devenit o corvoadă?

Îndepărtarea părului cu laser este soluția ideală. Având în vedere cantitatea de timp, bani și energie pe care o persoană obișnuită o dedică ideii de a scăpa de părul nedorit, nu este surprinzător faptul că epilarea cu laser a devenit unul dintre cele mai populare servicii de estetică din capitală.

Aici, la Redsalon am ajutat mulți oameni să scape de părul nedorit pentru totdeauna și te putem ajuta și pe tine. Înainte de a începe, totuși, există câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoști…

Te poți aștepta să vezi rezultate imediate
Ai să remarci rezultate notabile după o singură sesiune de îndepărtare a părului cu laser: nu numai că părul din zona de tratament va apărea mai fin, ci și cel rămas va crește mai lent. Majoritatea oamenilor observă o reducere de 10-25% a părului după primul tratament cu laser și reduceri ulterioare cu fiecare tratament succesiv.

Rezultatele complete necesită mai multe tratamente
Asta pentru că părul crește în trei faze – anagen, catagen și telogen – iar dintre acestea, anagenul este singura faza de creștere activă. Acest lucru înseamnă că foliculii de păr care se află în faza catagen sau telogen în timpul primei sesiuni nu vor fi afectați deloc de tratament.

Majoritatea pacienților văd rezultate complete, permanente după o serie de 3 până la 6 tratamente cu laser, unde fiecare sesiune este distanțată în intervale de la 4 la 6 săptămâni pentru un efect maxim.

Iarna este cel mai bun sezon pentru îndepărtarea părului cu laser
Procesul cu laser de îndepărtare a părului este cel mai bine amânat pentru lunile lungi de iarnă. Pielea este mai probabil să fi revenit la tonul și culoarea normală, lucru important, deoarece îndepărtarea părului cu laser atunci când pielea este bronzată poate provoca decolorare.
Din acest motiv, este o idee bună să eviți bronzul sau să petreci prea mult timp în lumina directă a soarelui cu trei săptămâni înainte de primul tratament, precum și pe tot parcursul întregului ciclu de tratament.
Toamna târzie sau iarnă timpurie este momentul ideal pentru a începe îndepărtarea părului cu laser, pentru că vei fi pregătit la timp pentru următorul sezon de vară, când procesul este complet.

Îndepărtarea părului cu laser este pentru oricine
Îndepărtarea părului cu laser este un tratament personalizat, de care poate beneficia practic oricine, de la femeile care nu mai doresc depilarea cu ceară, la bărbații care doresc să-și îndepărteze părul nedorit.
Indiferent de genul sau tipul de piele, tratamentul te ajută să scapi de păr pe aproape orice parte a corpului, inclusiv:

Buza superioară și bărbie
Partea laterală a feței și a gâtului
Zona bikini și a picioarelor
Piept (inclusiv areole)
Spate și umeri

Dacă sunteți gata să renuntati la aparatul epilator pentru totdeauna, suntem gata să vă ajutăm – sunați la Red Salon  sau vă puteți face rezervarea online astăzi.