fbpx

Cum să ne îngrijim pielea picioarelor

Pielea ta strălucitoare și luminoasă îți oferă un nou aspect încrezător și te pregătește pentru orice situație: un bikini nou drăguț, o noapte spontană purtând pantaloni scurți sau o fustă-creion ucigașă la birou. Inspiră-te pentru a profita la maximum de picioarele tale netede.

De ce ar trebui să exfoliezi?

După epilare, exfolierea ajută la reîmprospătarea aspectului suprafeței pielii prin îndepărtarea celulelor moarte, pentru a dezvălui o piele mai netedă sub ea. De asemenea, împiedică înfundarea foliculilor de păr și evită firele de păr inestetice. Pentru cele mai bune rezultate de exfoliere, utilizează un epilator și exfoliant într-un singur dispozitiv. Peria de exfoliere îndepărtează celulele moarte ale pielii, pentru rezultate care sunt mai bune și mai uniforme decât cu un exfoliant manual.

Sfaturi de bronzare

Construiește un bronz natural, treptat și în siguranță, protejându-ți pielea cu un ecran solar cu factor ridicat. Alege-ți o cremă hidratantă pentru corp, cu ingrediente de bronzare falsă încorporate și poți evita orice greșeli. Va oferi un bronz blând, cu dezvoltare lentă și hidratarea de care pielea de vară are nevoie pentru un aspect natural sărutat de soare. Vara, epilarea este o opțiune mai bună decât ceara, deoarece impactul redus asupra pielii nu va îndepărta bronzul de pe frumoasele tale picioare netede.

Sfaturi pentru hidratare

Makeup artistul de top Patricia O’Neill spune: „Când sunt într-o filmare fotografică, întotdeauna trec o loțiune de corp bogată peste picioarele modelelor. Este baza pielii netede și strălucitoare și creează un finisaj ultra-perfect. Și adaugă luciu, care este preluat de luminile unui fotograf sau în mod natural la soare”. Blochează-ți umezeala în piele cu un ulei pentru corp. Aplică-l la nu mai mult de 5 minute după ieșirea din duș. Nu numai că uleiul va menține pielea frumos hidratată, dar va adăuga și o strălucire superbă pielii.

Restaurează-ți ritualurile de frumusețe

Celebrul estetician Abi Aksoy și medicul dermatolog Benedetta Brazzini, de la una dintre celebrele clinici din Londra, creează două „ritualuri” îndepărtate și cu adevărat unice. Experții noștri nu numai că au dezvoltat aceste ritualuri de frumusețe somptuoase, dar susțin din toată inima rezultatele impresionante, setul de înfrumusețare cu exfoliere oferă și salută schimbarea pasului în îngrijirea pielii pe care o oferă femeilor.

Alege între un ritual de frumusețe rapid pentru dimineața când timpul este scurt și o versiune mai relaxată pentru seară.

Dar, indiferent de alegere, ambele ritualuri de înfrumusețare oferă o experiență stimulativă senzorială care alungă oboseala și îndepărtează și restabilește pentru o piele mai netedă și vizibil mai strălucitoare.