fbpx

Cum să alegi cea mai bună formă de unghii pentru mâinile tale

A te îndrepta către salonul de unghii sau a-ți acorda timp pentru o manichiură DIY (do it yourself) este întotdeauna un deliciu, dar cu atâtea opțiuni de modelare, poate fi dificil să alegi. Ar trebui să le faci migdalate? Încerci pătrat? Squoval? Le-am cerut profesioniștilor unghiilor să prezinte care sunt formele de unghii în stil și cele mai populare, astfel încât să poți găsi cea mai bună variantă pentru mâinile tale.

În primul rând, pentru a găsi cea mai bună formă de unghii care să te măgulească, verifică-ți mai întâi cuticulele, sfătuiește Fleury Rose, un artist de unghii celebru din Brooklyn, New York. Dacă ai o formă de cuticulă ovală, ea recomandă să o combini cu o formă de unghie ovală. Aici, ghidul nostru pentru diferitele forme ale vârfurilor unghiilor, inclusiv opțiuni pentru unghiile scurte, lungi, naturale și acrilice, indiferent dacă ești în căutare de ceva clasic, simplu, distractiv sau o formă puternică, astfel încât să știi ce să ceri salonului pentru o manichiură perfectă:

1. Unghii rotunde.

Această formă simplă este perfectă pentru unghiile scurte. Extinzându-se doar ușor pe lângă patul unghial și păstrându-și forma naturală. Este, de asemenea, cea mai populară formă de unghie: atunci când vizitează salonul, majoritatea femeilor optează pentru această siluetă clasică, dezvăluie Rose. Această formă este, de asemenea, perfectă dacă dorești unghii puternice, recomandă Ava Shamban, dermatolog din Los Angeles și autor al cărții Heal Your Skin. Cu această formă, este mai puțin probabil ca unghiile să se rupă, ceea ce le face mai sănătoase.

2. Unghii în formă de pătrat.

Dacă vrei o altă formă decât una naturală rotunjită, care să nu depună o grămadă de efort pentru a o menține, încearcă un stil pătrat cu vârful așezat plat. Nu ai nevoie de prea multe sfaturi pentru a-l atinge, așa că acest aspect este minunat pentru unghiile mai scurte. Dacă te preocupă degetele scurte sau dolofane, totuși, Rose spune să lași să crească unghiile puțin mai mult: „Scurtă și pătrată este cea mai greu de purtat, deoarece poate face mâinile să pară stufoase”.

3. Unghii rotunjite în formă de pătrat.

Această versiune a unghiilor pătrate este populară și universal măgulitoare dintr-un motiv: este puțin mai moale decât omologul său mai unghiular, dar arată totuși unită și este o pânză excelentă pentru arta unghiilor simple.

4. Unghii în formă de oval.

Dacă ai unghii mai lungi și vrei un aspect mai feminin, încearcă această formă. De asemenea, unghiile ovale îți fac mâinile să pară mai lungi, așa că dacă vrei să subțiezi aspectul degetelor, acesta este un model bun de urmat.

5. Unghii în formă de squoval.

După cum ai putea ghici după numele său, acest stil combină conturarea unghiulară a unghiilor pătrate cu lungimea unghiilor ovale. Este minunat dacă unghiile tale au o anumită lungime și preferi ceva mai multă dimensiune decât pătratul sau ovalul.

6. Unghii în formă de balerină.

Dacă ai în mod natural unghii lungi și rezistente și ai dorința de a încerca ceva neconvențional, solicită această formă extinsă, conică, cu un vârf plat, pătrat. Sau testează stilul „sicriu” sau cu unghii false în formă de balerină, cum ar fi Kiss Gold Finger Gel Glam.

7. Unghii în formă de migdale.

Pentru a lua unghiile ovale până la o crestătură, încearcă o formă de migdale. Îngustă, care se termină cu un vârf rotunjit, această formă îți alungește mâinile și le face să arate mai subțiri. Încercați o formulă pentru a ajuta unghiile să crească mai mult și mai puternice.

8. Unghii în formă de stiletto.

Deși poate nu este cea mai practică, această formă a unghiilor face cu siguranță o declarație.

9. Unghii în formă de ruj.

Această formă de unghie cu model funky are o bază de ventilator de nișă. Ar putea fi distractiv pentru un eveniment special – dar la fel ca unghiile stiletto, procedează cu precauție!