fbpx

Cele mai bune vitamine pentru păr pentru fire mai lungi, mai groase

Aceste vitamine pentru creșterea părului, aprobate de dermatologi, îți vor oferi cel mai bun păr din viața ta. Poate că sperai să-i conferi părului tău subțire o creștere naturală a volumului. În timp ce strategiile inteligente de stil de viață te pot ajuta să păstrezi părul într-o formă superioară, astfel încât acesta să fie mai puțin predispus la rupere (o dietă sănătoasă, să nu-l speli prea mult, să aplici un agent de protecție termică înainte de a utiliza aparatura fierbinte de styling și să păstrezi firele hidratate cu un tratament proteic) este posibil să dorești să investești într-o vitamină de creștere a părului sau supliment care-ți va oferi o îmbunătățire vizibilă. Vitaminele pentru creșterea părului pot contribui la furnizarea foliculilor de păr pentru o activitate sănătoasă, susțin cei din cercetarea cosmetică și clinică în dermatologie. Acest lucru înseamnă că foliculii de păr pot funcționa cât mai bine posibil. Și crezi sau nu, pastilele de creștere a părului pot face o diferență notabilă, spun experții. Părul conține unele dintre cele mai rapide celule care se divizează în organism, dar ele nu sunt esențiale pentru viață, explică dermatologii. Ca rezultat, ceea ce se întâmplă de obicei este faptul că celulele de păr sunt ultimele care primesc nutriție. Un alt beneficiu? Vitaminele pentru păr pot face ca el să fie mai sănătos și mai puternic mai mult timp. Va fi o revigorare a calității părului. Poți avea păr mult, dar dacă e subțire și fragil, la ce bun? Cu alte cuvinte, în timp ce vitaminele pentru creșterea părului nu înlocuiesc o dietă sănătoasă, acestea pot ajuta la asigurarea faptului că podoaba ta capilară obține tot ceea ce are nevoie pentru a arăta cel mai bine.

Ce vitamine sunt bune pentru păr?

Experții spun că vitaminele pentru creșterea părului și a grosimii adesea conțin vitamine complexe B, fier, proteine ​​și vitamina D. Știm că nivelurile scăzute ale acestor vitamine sunt asociate cu subțierea părului, explică experții în domeniu. Ca și în cazul oricărui supliment, trebuie să fim atenți la doza zilnică recomandată pentru fiecare ingredient. Acest lucru este important mai ales pentru vitaminele care conțin fier sau vitamina A, ambele putând provoca reacții adverse dacă sunt luate în exces.

Cât durează pînă să funcționeze vitaminele pentru creșterea părului?

Nu trebuie să te aștepți la rezultate peste noapte. Așa cum știm cu toții, este nevoie de timp pentru ca părul să crească lung. Administrată în mod constant, vitamina de creștere a părului va duce la o cădere mai mică a firelor de păr în două luni. În luna a șasea, ar trebui să-ți simți părul că devine mai gros.

Cele mai bune vitamine pentru păr

Nutrafol. Aproape fiecare dermatolog interogat a citat aceste suplimente ca fiind o alegere câștigătoare pentru creșterea părului. Are o mulțime de vitamine benefice și antioxidanți, precum și keratină, resveratrolu si compușii biologic activi derivați ​​din alimente și botanici. Amestecul special al tuturor acestor ingrediente face ca acesta să fie un produs foarte bun, având componente pe care multe suplimente de creștere a părului nu le au.

Viviscal. Este dovedit clinic că hrănește părul, astfel încât acesta devine mai gros și mai lung. Viviscal conține un complex marin exclusiv, zinc, vitamina C și extract foarte bogat în siliciu.

Colagenul. Probabil ai auzit de oameni care beau colagen pentru o piele mai bună, dar de acest ingredient poate beneficia și părul tău. Unii cred că mai poate duce la sănătatea părului și a scalpului. Cu cât mai mult colagen, cu atât mai tânără se va simți și va apărea pielea noastră, iar părul va fi mai sănătos. Există multe suplimente de colagen diferite pe piață, dar printre cele mai bune se enumeră Vital Proteins Peptide de colagen.

OUAI. Aceste suplimente au tot ce ai nevoie. Acestea conțin toate vitaminele și mineralele importante, precum și aminoacizii și silicea. Pur și simplu iei una din aceste pilule de creștere a părului pe zi, iar ambalajul este convenabil pentru călătorii.

NeoCell Keratin Hair Volumizer. Această formulă este special concepută pentru a crește producția de keratină pentru fire mai puternice și mai sănătoase. De asemenea, suplimentele sunt fără gluten și nemodificate genetic, la un preț accesibil.

Șampon pentru mătreață. Nu, nu este un supliment – dar un șampon bun pentru mătreață este esențial atunci când încerci să-ți dezvolți părul. Nu este suficient un supliment în cazul în care scalpul este inflamat sau foliculul de păr este compromis de mătreață. Se recomandă în mod regulat un șampon cu o formulă de acid salicilic de 3%, care curăță și exfoliază scalpul cu ajutorul acidului salicilic sau acizilor blânzi de fructe.