fbpx

Cei mai buni bureți de machiaj

Bureți, perii și blendere pentru mixarea de machiaj! De la începuturile machiajului, jocul s-a schimbat cu adevărat. Indiferent dacă urmărești conturul de înaltă definiție sau doar încerci să arăți uimitor zi de zi, blenderul de frumusețe este alegerea de top pentru cel mai bun burete de machiaj pentru că oferă o finisare impecabilă. Buricele degetelor și o pungă de bureți de unică folosință au făcut-o în trecut, dar entuziaștii de machiaj din întreaga lume au descoperit aspectul fără egal al blenderului de frumusețe, iar de aici nu va mai fi cale de întoarcere.
Îndepărtarea machiajului poate fi făcută, în general, uscată sau umedă, la fel ca și aplicarea și amestecarea machiajului sau a cremelor. Poți aplica, de asemenea, machiaj de bază cu degetele sau o perie și apoi trecut peste cu un burete de blender umed pentru a crea o finisare asemănătoare aerografiei. Iată niște ponturi pentru cei mai buni blenderi de frumusețe și bureți de machiaj

Original Beauty Blender- cel mai bun blender pentru frumusețe

De ce îți va plăcea: Finisajul fără cusur și detaliile exacte. Original Blender a fost un favorit de ani de zile. În timp ce este ceva mai scump, materialele sale de înaltă calitate și funcția uimitoare de excepție îl fac să merite toți banii. Vârful îngustat care ajunge până în cele mai dificile colțuri, ca cele din jurul nasului, densitatea sunt, de asemenea, corecte. Îl poți utiliza uscat, dar funcționează și mai bine atunci când este doar un pic umed. Pensula crește semnificativ când este umedă, apoi o storci și o aplici pentru un finisaj absolut perfect, atât cu cremă hidratantă, cât și cu fond de ten complet.
Când îl folosești pentru fond, pune câteva picături pe spatele mâinii și apoi utilizează blender-ul de frumusețe ca o pensulă pentru a aplica. Este fabricat dintr-un material fără latex numit spumă hidrofilă, care îl împiedică să absoarbă prea mult produs.  Culoarea originală este roz, dar acum este disponibilă într-o gamă largă de nuanțe.

Pro: Mare pentru spații strânse și un finisaj fără cusur, fără a absorbi prea mult produs.
Contra: Este mai scump, și unii au raportat că falsurile sunt vândute pe Amazon, deci ai grijă ce comanzi.

Real Techniques Sponge – Cel mai bun burete de machiaj

De ce îți va plăcea: tehnica reală Miracle Complexion Sponge este cu o secundă aproape în spatele blender-ului de frumusețe de mai sus. Și pentru aceia dintre voi care își fac griji când cheltuie bani la fiecare câteva luni pentru o bucată de spumă, ar trebui să fie considerată alegerea ideală. Cu un vârf ascuțit la un capăt, poți ajunge la colțuri, iar cu o margine netedă pe cealaltă, conturul de cremă funcționează ca un vis. Singura diferență majoră este în caracteristicile spumei. Spuma de poliuretan este încă fără latex, dar nu acționează magia texturală în același fel și absoarbe un pic mai mult produs. Acest burete nu poate rezista la multe spălări înainte de a începe să se rupă.

Pro: Un preț excelent pentru o calitate bună face din acest blender un mare ajutor pentru uzul cotidian.
Contra: Se consumă un pic mai rapid și mai ușor decât opțiunile mai scumpe.

Cel mai bun blender de silicon – Nyla silicon makeup Sponge

De ce îți va plăcea: Spuma de silicon Nyla este ușor de curățat, ușor de realizat și te va salva de la folosirea excesivă a fondului de ten. Nyla silicon makeup Sponge exterior sigilat înseamnă că 100% din machiajul tău rămâne pe față, nu absorbită în spumă. Este, de asemenea, incredibil de ușor de spălat în chiuvetă și nu are crăpături mici unde să se ascundă bacteriile. Ideea unui aplicator de silicon ușor de curățat este perfectă în teorie, dar nu toată lumea iubește realitatea modului în care acesta funcționează.

Pro: Reduce impuritățile și răspândirea bacteriilor.
Contra: Necesită învățarea unei tehnici speciale pentru a obține o finisare perfectă și nu este pentru toată lumea.

Cel mai bun blender pentru când te grăbești – Makeup Bullet

De ce îți va plăcea: este un instrument de geniu care combină finisajul perfect al unui blender, cu ușurința și viteza propriilor degete. Makeup Bullet este făcută astfel încât să fixezi degetele aplicatorului înăuntru și să porți unul, două sau trei deodată. Mulți spun că este deosebit de bun pentru amestecarea în jurul ochilor. Alții spun că este ușor de folosit uscat fără a absorbi prea mult produs. Împreună cu această mulțime de calități bune, Makeup Bullet a câștigat, de asemenea, premiile Best of Beauty din anul 2017.

Pro: Dexteritatea propriilor degete, combinată cu acțiunea netezitoare a unui burete, înseamnă că arăți grozav în mai puțin timp.
Contra: Este mai scump decât unele opțiuni și poate să treacă puțin timp înainte de a-ți găsi tehnica perfectă.

Cel mai bun blender pentru comutarea între produse – Fenty Beauty Precision

De ce îți va plăcea: dau o senzație super-moale de pluș și suprafață plată, netedă pentru amestecarea pulberii, astfel încât să poți face multitasking. Bomboanele de machiaj Precision sunt de asemenea recunoscute pentru delicatețea super-luxoasă, rezultatele impecabile și capacitatea de a lucra pe lichid și praf (texturi), toate cu aproximativ 25% mai mici.

Pro: Se simte luxos și poate lucra cu machiaj lichid și pulbere.
Contra: În continuare e de partea celor ceva mai scumpe și nu oferă un vârf aplicator foarte fin.