fbpx

Acesta este modul în care poți opri o dată pentru totdeauna erupția cutanată pe linia de bikini

Dacă nu-ți place atât de mult părul pubian, probabil că deja cunoști imensul disconfort care apare în ziua următoare după rasul regiunii bikini.

Este atât de îngrozitor, încât face ca multe femei să apeleze la ceara mai scumpă (și mai strălucitoare) în schimb. Dar o utilizatoare care a lucrat anterior ca stripteuză timp de patru ani, știe cum este să ai picioarele destul de literalmente în lumina reflectoarelor, așa că și-a împărtășit tehnicile de încredere pentru o zonă de bikini fără cusur după razatură.

Ea spune…

– Exfoliază, apoi masează zona cu ulei pentru bebeluși înainte de a te rade pentru a înmuia părul și pielea.

– Rasul fă-l cu ajutorul unui aparat de ras pentru bărbați (unul cu patru lame) și a cremei de bărbierit hidratante pentru bărbați. Deoarece sunt făcute pentru fețe, sunt extra blânde.

– Aplică câteva soluții grase pe piele după razatură pentru a ucide bacteriile și a închide porii.

Cele care conțin acid acetilsalicilic și acid glicolic – ambele fiind cunoscute pentru capacitatea lor de a dizolva orice acumulare de celule moarte ale pielii de pe suprafața dermei și de a preveni înfundarea porilor și firele de păr încarnate. Deștept, nu?

Apoi aplică deodorant (un stick Dove fără parfum funcționează cel mai bine) în mod liberal. Acest lucru va menține totul uscat acolo, astfel încât să nu te supere și să previi umflăturile de după ras.