fbpx

8 branduri vegane de îngrijire a pielii care ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături


Iată de ce ai nevoie …

1. Pai – tonic
Dacă ești un începător în îngrijirea vegană a pielii, Pai este cel mai bun punct pentru a începe. Au o gamă largă de produse, astfel încât este ușor să găsești tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc. În plus, brand-ul este complet transparent atunci când vine vorba de ceea ce este în formulele lor, astfel încât fiecare ingredient este enumerat în mod clar pe site-ul web.

2. Odacité
Dacă nu ai auzit niciodată de Odacité, trebuie să îl cauți, deoarece nu numai că produsele lor sunt 100% vegane, dar concentratele lor de ser sunt total schimbătoare de joc pentru oricine are probleme cu pielea. Mini-flacoanele conțin fiecare un amestec puternic de extracte de plante și uleiuri care se adresează unor preocupări specifice, indiferent dacă sunt pori înfundați, hiperpigmentare sau deshidratare. Ai nevoie doar de o picătură sau două în rutina ta de îngrijire a pielii și te vor ajuta la rezolvarea oricăror probleme, cât mai curând.

3. Apothecary Plant
Brandul Apothecary Plant, este una dintre cele mai bune linii vegane de îngrijire a pielii. Ambalajul curat, monocrom și numele de produse delicioase fac ca loțiunile și poțiunile lor să arate ca și cum ar fi parte integrantă a unui meniu bine stabilit. Brandul nu este doar o față frumoasă, produsele în sine fiind ambalate cu ingrediente de înaltă calitate și conțin uleiuri esențiale care iubesc pielea.

4. Skyn ​​Island
În timp ce o mulțime de branduri vegane pentru înfrumusețare pot fi dificil de cumpărat, Skyn ​​Island poate fi găsit aproape oriunde, ceea ce este convenabil. Gama de produse este destul de vastă, dar unul dintre produsele favorite este mega revigorantul Hydro Cool Firming Eye Gel. Dacă ești obosit și ai nevoie rapid de un ten cu aspect odihnit, aceste patch-uri conțin un tratament ce face ca orice cerc întunecat din jurul ochilor să dispară.

5. SkinOwl
Un brand vegan de îngrijire a pielii, a cărui filosofie pare a fi „mai puțin este mai mult” (less is more). În loc să producă o tonă de produse complicate, SkinOwl are o colecție de capsule compusă din uleiuri de frumusețe, un abur de frumusețe, o bază de curățare și produse vizate pentru ochi, gât și corp. Deși simple, chiar aduc rezultate vizibile.

6. BB Care skin
Superlanțul face produse vegane de îngrijire a pielii mai prietenoase cu orice tip de portofel. Cu gama lor de produse, B. Yep, un pachet de șervețele de față începe de la doar câțiva euro, în timp ce o cremă de zi, doar 4.95 – cine spune că frumusețea trebuie să coste mult?

7. Botanical
Dacă îți place ceva răcoros (dar încă 100% vegan) Uleiul Botanical Face este alegerea perfectă, fiind o mare descoperire pe această nișă și pentru brandurile de frumusețe durabile. Formulele impecabile ale plantelor botanice sunt ambalate cu uleiuri esențiale de cea mai bună calitate. În plus, recipientele de sticlă și ambalajul ilustrat este super. Marca Indie are doar cinci uleiuri în linie, o formulă de curățare și patru uleiuri pentru față, concepute pentru a viza îngrijirea individuală a pielii.

8. Evolve
Dacă te afli în căutarea unor produse naturale de frumusețe, brandul Evolve merită trecut pe listă. Nu numai că formulele lor sunt super-eficiente, dar ele sunt și naturale și fără substanțe chimice sintetice (daaaaa). Are un nivel de preț între ieftin și scump, ceea ce face din Evolve un brand accesibil pentru produsele de frumusețe strict vegane.