fbpx

7 spray-uri de protecție termică, care combat decolorarea părului

Dacă ți-ai însușit deja îndreptarea părului, atunci este timpul să investești într-un spray de protecție termică. Așadar, dacă rădăcinile părului tău sunt uscate, uleioase, deteriorate sau colorate, există un protector termic pentru ele.

1. Cel mai bun spray de protecție termică pentru păr super deteriorat, sau/și colorat: Alterna

Dacă ai adoptat stilul părului blond-albastru, spray-ul de protecție termică de tip “Vari Caviar Repair” de la Alterna conferă rădăcinilor o nouă viață. După cum sugerează și numele, formula este îmbogățită cu vitamine care hrănesc și repară firul de păr deteriorat.

2. Cel mai bun spray de protecție termică pentru păr slab, subțire, care se rupe ușor: Garnier
Garnier’s Ultimate Blends Lapte de protecție împotriva căldurii are o formulă non-grasă, lăptoasă, care conferă părului o moliciune fără să-l încarce. Extractul de ovăz nutritiv ajută firele despicate și face din periere și uscare o muncă rapidă.

3. Cel mai bun spray de protecție termică pentru păr cu tendințe de electrizare, cu fire rebele: TRESemme

Acesta nu doar că va ține firele despicate în frâu, ci, de asemenea, le va împiedica să devină rebele. Da, conține proteine de cheratină și ulei de marula pentru a hrăni și înfrumuseța firele necontrolate.

4. Cel mai bun spray de protecție termică pentru păr cu tendințe de încâlcire: Oribe
În cazul în care rutina zilnică de coafare devine ca o luptă fără sfârșit cu nodurile firelor de păr încurcate, Oribe este pe cale să fie noul tău cel mai bun partener. Sprayul inteligent te va scăpa de noduri, iar perierea va deveni simplă și mătăsoasă.

5. Cel mai bun spray de protecție termică pentru păr fin: Ghd
Dacă vrei să-ți protejezi părul lung, dar gândul că soarele și temperaturile ridicate îi vor deteriora lungimea, este de înțeles. Însă, există un aliat de încredere, spray-ul termic cu protecție împotriva radiațiilor ultraviolete, care este atât de ușor, încât probabil că nici măcar nu îl vei simți.

6. Cel mai bun spray de protecție termică pentru părul deteriorat, destul de uscat, destul de tern: Living Proof

Formula sa apără împotriva temperaturilor de până la 96 grade Celsius în timp ce hidratează, hrănește, netezește și mărește strălucirea podoabei tale capilare.

7. Cel mai bun spray de protecție termică pentru părul uscat până la foarte uscat: Kerastase

A fost proiectat special pentru păr uscat precum deșertul Sahara. Formula de hidratare funcționează ca o mare gură de apă pentru lungimile fragile.