fbpx

7 sfaturi pentru a scăpa de pleoapele lăsate

Căderea pleoapelor este o problemă care este ceva mai gravă decât ar putea părea. Nu numai că ne face să arătăm mai bătrâni, dar poate duce și la boli ale ochilor și deteriorarea vederii.

Pentru a preveni problemele oculare cauzate de pleoapele lăsate, am colectat remedii foarte utile pe care le poți folosi cu ușurință în fiecare zi acasă. Aruncă o privire și asigură-te că nu-ți lipsește nimic!

Saci de ceai de mușețel

Mușețelul are proprietăți antiinflamatorii care ajută la tratarea pleoapelor. După ce faci un ceai de mușețel, răcește două pliculețe și așează-le pe ochi timp de 15-20 de minute. Dacă le pui în prealabil în frigider, vei avea un efect răcoritor foarte plăcut.

Albușuri de ou

Albușurile de ou se usucă și strâng pielea. Asigură-te că pielea pleoapelor este curată și uscată, aplică o cantitate mică de albuș de ou și așteaptă până se usucă. Apoi spală-l cu apă rece. Vei putea vedea rezultatele imediat.

Gheață

Gheața constrânge vasele de sânge și micșorează încetinirea pleoapelor. Trebuie doar să aplici cuburi de gheață pe pleoape și vei vedea un efect într-un timp foarte scurt.

Mănâncă struguri

Strugurii conțin elemente care împiedică sau încetinesc procesul de îmbătrânire celulară. Așadar, nu-i neglija și nu uita să-i adaugi la dieta ta zilnică pentru a te face să arăți mai tânăr.

Castraveți

Este un remediu foarte cunoscut și funcționează cu adevărat. Castraveții sunt bogați în acid cafeic și acid ascorbic care reduc inflamația și îți restrâng pielea. Pune doar două felii de castravete răcite peste ochi, relaxează-te timp de 15-20 de minute, îndepărtează feliile și bucură-te de pielea ta proaspătă și strălucitoare.

Exercițiu

Iată exercițiul de a-ți întări pleoapele. Închide ochii și așează degetele index peste fiecare pleoapă. Ridică-ți coatele. Numără până la 5 și la fiecare număr aplică ușor o parte din presiune pe pleoape. Când numeri până la 5, încearcă să deschizi ochii cu o anumită presiune încă aplicată. Repetă de 10 ori.

Dormi bine

Dacă nu dormi suficient, vei fi stresat și ochii tăi vor fi obosiți. Acest lucru va crește lăsarea pleoapelor. Pentru a evita acest lucru, trebuie să te culci mai devreme și să dormi atâtea ore cât trebuie ca să te simți proaspăt și odihnit.