fbpx

7 moduri ușoare de a-ți șterge ridurile pieptului

 Pielea pieptului tău este la fel de sensibilă ca cea a feței tale, dar pariem că de multe ori multe femei nu îi acordă atâta atenție. Nu acordăm prioritate hidratării și ne lăsăm zona expusă la substanțe chimice dure și raze de soare, permițând să apară riduri premature. Din fericire pentru noi, există modalități simple de a le sustrage și, în unele cazuri, chiar inversa aceste efecte nocive. Vă transmitem așadar câteva modalități ușoare de a trata acele riduri care nu necesită mult efort.

  1. Dezvoltă-ți un obicei din a dormi pe spate

Dormind pe o parte sau pe burtă îți poate face pielea ridată. Pentru a evita acest lucru, dormi daor pe spate și fă-ți un obicei din asta. Te poți antrena plasând o pernă sub genunchi pentru a te ajuta să te menții în aceeași poziție sau prin a pune 2 perne pe ambele părți ale corpului. În plus, vei obține un bonus mare: vei evita, de asemenea, sânii slăbiți sau lăsați cu acest truc!

  1. Răsfață-te acasă cu o „mască” de decolteu

Relaxează-te și liniștește-te în timp ce obții o întinerire instantă a decolteului cu o „mască simplă” de piept cu aloe vera. Taie o frunză groasă de aloe vera, îndepărtează pielea din jurul ei și aplică gelul interior pe piept timp de 20 de minute. Aloe vera etanșează umiditatea naturală a pielii tale, astfel încât să nu se deshidrateze și să nu se crape ușor. Acest tratament va preveni formarea ridurilor și va face pielea să strălucească.

  1. Nu lăsa apa caldă să stropească direct pe piep când faci duș

Aceasta este o idee proastă, deoarece temperaturile ridicate ale apei spală uleiurile naturale ale pielii lăsând-o uscată și facilitând apariția ridurilor. Jetul direct pe pielea pieptului nu va face decât să înainteze procesul. Așadar, în schimb, lasă-l să cadă în mod natural pe cap, umeri, spate etc.

  1. Oferă-le sânilor un antrenament pentru a le consolida mușchii

Dacă mușchii pieptului sunt potriviți, atunci pielea este mai puțin predispusă la lăsare și devine o victimă a gravitației. Strânge-ți mușchii și pielea, făcând un antrenament simplu. Poți face 20 de flotări zilnic înainte de a face duș și lasă acest mic antrenament să te ajute să sfidezi procesul de îmbătrânire pe piept.

  1. Poartă dimensiunea reală a sutienului pentru a minimiza plierea pielii și formarea ridurilor

Dacă sânii tăi se sprijină în poziția lor naturală corectă cu un sutien de susținere, decolteul tău nu va suferi de a fi tras în ​​jos de gravitație. De asemenea, vei minimiza frecarea pe piele. Acest lucru înseamnă pielea mai netedă și riduri mai puțin vizibile.

  1. Oferă-i pielii darul de oxigen prin masarea pieptului

Masajul toracic stimulează fluxul de sânge în zonă, umplând pielea cu oxigen și împiedicând procesul de îmbătrânire. Pune-ți niște cremă hidratantă pe degete, aplică peste piept și apasă ușor în mișcări circulare. Concentrează-te pe zona pieptului și în jurul sânilor. Acesta este un mod minunat de a-ți face timp pentru tine, de a te relaxa și de a menține sănătatea pielii tale.

  1. Nu-ți neglija decolteul atunci când aplici protecție solară

Prea multe băi de soare permite razelor UV și UVB să pătrundă profund în piele. Aceasta dăunează rapid pielii de pe piept, deoarece este extrem de sensibilă și, astfel, accelerează aspectul ridurilor. Pentru a preveni acest lucru, aplică protecție solară zilnic cu un SPF (factor de protecție solară) mai mare de 30, la fel cum faci cu pielea tenului.