fbpx

7 cele mai bune creme cu retinol pentru combaterea liniilor fine

În primul rând, împiedicându-le să apară, este cea mai bună formă de combatere. Retinolul ar putea părea înfricoșător, dar adăugat la o cremă sau ser pentru rutina de îngrijire a pielii, s-a dovedit nu numai că reduce liniile fine și ridurile, ci și că ajută la prevenirea formării acestora. Pe lângă promisiunile antirid, retinolul poate ajuta la tonifierea netedă a pielii, la textura și mărimea porilor.

1. The Ordinary – Granactive Retinoid 2% în Squalane

The Ordinary a câștigat rapid un cult urmând să vândă ingrediente eficiente la prețuri ieftine. Acesta este un brand care se mândrește cu onestitatea față de consumatorii lor, lucru pe care l-au dovedit atunci când și-au modernizat toți retinolii într-o nouă formulă numită ‘Granactive Retinoid’. Comparativ cu vechea lor formulă, Granactive Retinoid oferă rezultate mai bune împotriva semnelor de îmbătrânire și lasă zero iritații asupra pielii.

 2. No B.S. – Crema de Noapte Retinol

Crema de Noapte Retinol conține acid hialuronic și vitamina E pentru a ajuta la menținerea tenului hidratat, în timp ce acționează și asupra liniilor fine ale ridurilor.

 3. La Roche-Posay – Redermic R

Această cremă conține 0,3% retinol, ceea ce o face ideală pentru utilizatorii de vitamina A pentru prima dată. Formulele minimaliste de la Roche-Posay sunt de asemenea excelente pentru pielea sensibilă, deoarece nu conțin conservanți, parfumuri, coloranți sau parabeni.

4. Indeed Labs – Retinol Reface Skin Resurface Cream

Dacă îți cumperi prima cremă de retinol, acesta este un produs minunat cu care să începi. Acesta conține Retinol AR (acțiune rapidă), ceea ce înseamnă că se transformă mai repede în acid retinolic. Acest lucru va da rezultate mai rapide și este, de asemenea, mai puțin probabil să provoace iritații pe piele.

5. Paula’s Choice – 1% Retinol Booster

Când vine vorba de ingrediente, Paula’s Choice este o marcă în care poți avea încredere. 1% Retinol Booster a fost proiectat pentru a putea adăuga beneficii de retinol la hidratantul tău preferat ori de câte ori ai nevoie.

6. Drunk Elephant – A-Passioni Retinol Cream

Probabil cea mai imbucurătoare lansare de îngrijire a pielii din 2018, cea mai recentă ofertă a lui Drunk Elephant, A-Passioni Retinol Cream este un soi de sfântul Graal pentru pielea reactivă. La fel ca toate produsele lor, nu vei găsi aici nici unul dintre cele 6 substante suspicioase ( parfum, coloranți, uleiuri esențiale, ecrane chimice, alcooli de uscare, siliconi SLS). În schimb, retinolul lor 1% a fost amestecat cu extracte botanice calmante, fructul-pasiunii, varză kale, caise și cireșe, astfel încât nu va irita nici cea mai sensibilă piele.

7. Elizabeth Arden – Ceramide Retinol Night Serum

Elizabeth Arden a lansat capsulele cu serum, acestea sunt un vis dacă ești mereu în mișcare. Pipetele de unică folosință care păstrează aerul îi păstrează potența, făcând-o cu 76% mai puternică decât retinolul neîncapsulat, în timp ce hidratarea ceramidelor împiedică uscarea îngrozitoare care poate apărea cu retinol. Asigură-ți câteva la următoarea vacanță și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ridurile sau greutatea valizei.