fbpx

12 coafuri inteligente care vor ascunde instantaneu rădăcinile grase

Dacă ești în căutarea unei soluții rapide pentru părul gras, te putem ajuta. Fie că vrei încă 30 de minute în pat sau pur și simplu vrei să oferi firelor tale o pauză de la tot șamponul, există o mulțime de opțiuni pentru a deghiza rădăcinile uleioase. De la ceva simplu, la un stil mai complicat, cum ar fi panglica halo, există o mulțime de opțiuni. Ai încredere în noi. Așadar, dacă ai nevoie de puțină inspirație, permite-mi să-ți prezint 12 dintre cele mai ușoare modalități de a ascunde rădăcinile uleioase (fără să fie nevoie să-l speli) …

1. Adoptă stilul clippy. Ascunde-ți zilele de păr gras, aranjându-l cu o grămadă de agrafe drăguțe. Indiferent dacă optezi pentru o împărțire laterală sau centrală, adăugarea a două dispozitive poate face instantaneu părul „uleios” să pară total intenționat. Stropește lungimea medie până la capătul părului cu spray texturizant uscat, iar volumul suplimentar va masca orice murdărie.

2. Încearcă o eșarfă de mătase. Investește într-o bandă de cap. Aceasta va ascunde părul murdar, în timp ce va arăta în continuare drăguț.

3. Adăugă o înălțime suplimentară coroanei. Dacă vrei să contracarezi rădăcinile plate, grase, folosește o clemă pentru a trage înapoi secțiunea superioară și apoi dă cu fixativ. Prinde-l în sus în timp ce te pregătești (cel puțin 10 minute), apoi lasă-ți părul în jos și trece-ți degetele prin fire pentru a le separa. Te va ajuta să înșeli înălțimea suplimentară și să ridici rădăcinile, dând aspectul unui păr mai proaspăt.

4. Hei „hun”. Părul prins pe jumătate (cunoscut și ca hun), a fost făcut pentru zilele în care nu poți să-ți speli părul. Pregătește șuvițele cu un șampon uscat pentru a adăuga volum și grosime, apoi secționează partea superioară și trage-o înapoi într-un nod top dezordonat. Prinde-l cu niște agrafe, apoi trage ușor de fire pentru a slăbi stilul și a da un finisaj voit „dezordonat”.

5. Îmbrățișează stilul ondulat (beach waves). Părul texturat, ondulat, este cel mai bun mod de a ascunde rădăcinile nespălate. Stropește părul cu un spray ondulator, care va oferi păr dezordonat și ondulat, fără efort.

6. Clemele cu gheare sunt totul. Investește în câteva cleme cu gheare și crede-mă, luptele tale „grase” se vor sfârși. Prinde părul într-o răsucire, fixează-l într-un coc sau trage jumătate din el în clemă, înălțimea și textura adăugate la rădăcini vor ascunde instantaneu orice grăsime.

7. Treci la o despărțire laterală. Împărțirea părului în centru poate lăsa rădăcinile să pară puțin plate – un mare nu, dacă ai părul gras, deoarece va sublinia murdăria. Optează pentru o despărțire laterală profundă, iar părul tău va arăta instantaneu mai gros, dar va ascunde orice urmă de murdărie.

8. O împletitură „de halou” va ajuta. Împletirea părului de-a lungul vârfului capului într-un halou va acționa ca o acoperire perfectă pentru rădăcinile murdare. Trage-ți câteva fire în jurul liniei părului pentru a înmuia stilul și ești gata.

9. Canalizează-ți stilul ca o veritabilă Blair Waldorf interioară. Să fim sincere, favorita noastră Gossip Girl nu ar fi prinsă niciodată cu părul gras, dar nu putem fi cu toatele la fel de elegante ca B. Însă îi putem fura accesoriul de păr semnat … Da, o bandă umilă oferă o deghizare perfectă a zilelor cu păr gras.

10. Îmblânzește-l. Părul nespălat tinde să sublinieze eventualele îndoituri și bucle, în special bucle, deoarece părul se aglomerează.

11. „Plăci” de despărțire = mască de șuvițe grasă. Împletiturile gemene sunt o opțiune ușoară dacă ai nevoie să ascunzi o șuviță uleioasă. Împletește de la despărțire de-a lungul liniei părului și apoi trage de cozi pentru a le slăbi și a da o atmosferă de frumos și practic.

12. Aruncă o pălărie. Dacă te lupți când vine vorba de coafuri complicate, aruncă-ți o pălărie sau o șapcă pentru a ascunde acele rădăcini grase.